Tilbud på medlemsskaber (udløbet)

Sommeren kommer – og det er fantastisk. Men det betyder også agurketid og tomme arbejdskalendre, når nu kunderne tager på ferie. Og smid så en global pandemi oveni, så har du et rigtig hårdt regnestykke for selvstændige og freelancere. Derfor tilbyder vi over sommeren fordelagtige priser og tilbud på medlemskaber.


Ingen indmeldelsesomkostninger

Lige nu kan du indmelde dig hos os uden opstartsomkostninger. Vi har altså fjernet vores normale oprettelsesgebyr på kr. 600,- ex moms, og desuden lavet nogle fleksible løsninger for kontorbehov hvor du kan prøve vores kontorfællesskab med den samme gode service og adgang i hele åbningstiden, men uden binding:

1 uges prøve: 425,-

14 dages prøve: 800,-

1 måneds prøve: 1.550,-

Herefter kan du overgå til et af vores normale medlemskaber og heller ikke her vil du forpligte dig længere end vores opsigelsesfrist på løbende + 1 måned.

Du kan læse meget mere om vores typer af medlemskaber her.