Events og receptioner

Søger du et lokale, der kan huse et foredrag, et frokostmøde, et event, en reception, en bog- eller pladelancering? La Oficina har lokalerne til det. Vores historiske og hyggelige sal med balkon har skabt rammerne om mange vellykkede arrangementer – og vi tager os af både store og små arrangementer.

Når du holder event på La Oficina, får du:

Smukke lokaler omgivelser og central placering

La Oficina bebor Det Kongelige Klasselotteris gamle trækningssal, der kun et stenkast fra Sankt Jørgens Sø og få hundrede meter fra Forum metrostation. Så kan I både nyde jeres arrangement i vores smukke, historie lokaler og hyggelige gård såvel som smukke omgivelser på den korte gåtur til og fra vores adresse.

Mulighed for skræddersyede arrangementer

Har du det perfekte arrangement i hovedet og en idé til, hvordan den skal føres ud i livet? Vi er meget samarbejdsvillige og kan imødekomme det meste. Kig forbi og se lokalerne eller ring – så taler vi om, hvordan vi kan skabe det bedste arrangement for dig.

Forskellige løsninger til forskellige priser

For at sikre, at I får opfyldt jeres ønsker og behov, kan I vælge mellem flere løsninger. F.eks. en totalløsning, hvor vi både dækker op, servicerer, rydder af, gør rent og sørger for mad og vin i høj kvalitet. En anden mulighed er, at vi sørger for det praktiske, og I selv finder en leverandør og (mod proppenge) jeres egen vin.

Priser og booking

Har du et helt særligt arrangement i tankerne, har vi nok lokaler til, at vi kan skrue det sammen, så det lever op til dine drømme. Ring til os på 70 27 33 32 – så finder vi en løsning. Læs om priser og booking her.