Om La Oficina – mere end et kontorfællesskab

La Oficina blev grundlagt som et kontorfællesskab. Men er i dag meget mere. Siden første gang vi åbnede døre og hjerter for selvstændige og freelancere i 2008, har vi udvidet både vores koncept og fysiske rammer. I dag har vi en stor sal, en balkon, adskillige kursus- og mødelokaler, private kontorer og en kalender fuld af private events, møder, kurser og konferencer. Vores medlemmer spænder fra specialestuderende, til enkeltmandsvirksomheder og fungerer for virksomheder rundt i landet som Københavnerkontor, når deres medarbejdere er i nærheden.

Kort sagt; vi er et hus med liv, diversitet og fællesskab på tværs af brancher.

Livet i huset, caféen og gårdhaven

Vores kontorlokaler er åbne alle hverdage kl. 8 – 18. Og har du et privat kontor eller arrangement, kan du komme i weekenden. Caféen bliver betjent af vores søde personale, som hver dag serverer god kaffe, lækker frokost og snacks til den søde tand og særlige lejligheder. Livet i huset er meget dynamisk og afhænger af årstid, vejrudsigt og klokkeslæt; nogle tidspunkter er meget rolige, andre gange summer lokalerne af liv. På den måde har du mulighed for at tilpasse din arbejdsdag med dit humør på La Oficina.

Rugekasse for fremtidens solister og virksomheder med vokseværk

La Oficina er en medlemsklub, et kontor og en café – og meget, meget mere. Et sted, hvor den voksende gruppe af selvstændige, konsulenter, freelancere og andre, der i dag arbejder fra hjemmet eller caféer, kan ”tage på arbejde” i et fleksibelt, professionelt og inspirerende miljø. Og et sted, hvor virksomheder kan starte, trives og vokse. Vi har flere gange været rugekasse for små virksomheder, som over tid er vokset sig så store, at de er flåøjet fra reden.

Vi mener, at det skal være nemmere at skifte fra at være fastansat til at være selvstændig. Derfor sørger vi for at vores medlemmer får den service de tidligere havde i deres job: Kaffen er klar (og god), medlemmerne er som kolleger, og det er er socialt samvær og arrangementer, der matcher firmafesten. Og vi er glade for alle vores medlemmer – uanset om de kun kommer et par gange eller hver dag i årevis.

Lokalernes historie

De smukke lokaler tilhørte oprindeligt, Det Kongelige Klasselotteri, som husede lokalerne fra 1897 til 1995. Dengang stod de med store tromler i den ene ende af lokalet og trak numre og gevinstlodder, som dengang blev håndtrillet af lotteriets medarbejdere.

Spil og lotterier var, og er stadig, en vigtig kilde til drømme og underholdning i både Danmark og udlandet. Og vi har gjort os umage med at passe på historien og de vægge, den har udfoldet sig i. Det betyder, at når du træder ind ad vores hoveddør på Suomisvej, vil du lægge mærke til loftmalerier, smukke søjler og forsigtige detaljer i træværket.