Virtuelt Kontor Frederiksberg

Velkommen til dit virutelle kontor hos La Oficina 

Ønsker du en attraktiv postadresse til din virksomhed, centralt placeret i hjertet af København? Hos La Oficina tilbyder vi virtuelle kontorløsninger til kun 500 kr. om måneden. Med vores service kan du give din virksomhed en professionel adresse uden at bekymre dig om de traditionelle omkostninger ved at have et fysisk kontor.

 

Vi håndterer dagligt dine postforsendelser og sikrer, at du modtager en notifikation pr. mail, så du altid er opdateret. Vi tilbyder også sikker opbevaring af din post, indtil du er klar til at afhente den i vores flotte co-working space på Frederiksberg C. Vi forstår, hvor vigtigt det er for din virksomhed at være fleksibel, og derfor giver vi dig muligheden for at afhente din post mandag til fredag mellem kl. 08.00 og 18.00.

 

Skal du have adgang til indholdet af din post, selv når du ikke er fysisk til stede? Hos La Oficina tilbyder vi scanning af indholdet efter aftale, så du kan få vigtige oplysninger digitalt, uanset hvor du befinder dig.

 

Med vores virtuelle kontorløsning får du ikke kun en prestigefyldt adresse i København, men også en professionel service, der hjælper dig med at administrere din posteffektivt og bekvemt. Lad La Oficina være din partner i at skabe et mere effektivt og fleksibelt arbejdsmiljø for din virksomhed. 

Du er mere end velkommen til at komme ind forbi til en kop kaffe, rundvisning eller en prøveperiode. Send en mail til info@laoficina.dk eller ring på 70 27 33 32. 

Virtuelt Kontor i København til 500,00,- Inkluderer:

  • Attraktiv postadresse til din virksomhed, centralt i KøbenhavnA
Attraktiv postadresse centralt i København

Vores kontorfællesskab ligger på Suomisvej 4, 1927 Frederiksberg C. Her er gode parkeringsmuligheder samt tæt på offentlig transport. Du er også blot et stenkast fra Søerne.

Daglig håndtering af din post

Vi er et fuldt-bemandet kontorfællesskab. Det betyder at der altid vil være en medarbejder tilstede, hvis du venter en pakke eller andet vigtig post.

Kør ikke forgæves, vi giver dig besked

Du behøver ikke tjekke din post manuelt herinde. Vi sender dig en besked så snart du har post klar til afhentning. I mellemtiden opbevarer vi det sikkert, indtil du er klar.

Under ferie og fravær - Scanning

Har du ikke mulighed for at afhente post, så kan du lave en særskilt aftale om at vi scanner din post og sender til dig.

Få del i faciliteterne

Skal du afholde et møde eller har du brug for en arbejdsstation, så kontakt os. Vi giver gerne et fordelagtigt tilbud, så du kan blive en større del af vores fællesskab.

Medlemmerne fortæller:

Bliv medlem

Overvejer du at slutte dig til Københavns hyggeligste kontorfællesskab? Vi har altid plads til én mere. Se medlemsskaber og priser her.