Kontorfællesskabet

La Oficina er et enestående supplement til hjemmekontoret. Vi har kombineret det bedste fra kontorfællesskabet, caféen og medlemsklubben, så du som freelancer eller selvstændig kan få det bedste ud af din virksomhed. La Oficina er et livligt kontorfællesskab med clubfeeling og højt til loftet i mere end én forstand.

Du er mere end velkommen til at komme ind forbi til en kop kaffe, rundvisning eller en prøvedag. Send en mail til info@laoficina.dk eller ring på 70 27 33 32. 

Som medlem får du:

En social hverdag og et bredt netværk

At arbejde alene betyder ikke, at man er ensom. I hvert fald ikke på La Oficina. Her skaber medlemmerne et socialt fundament for sidemandscoaching såvel som selskab i frokostpausen. Og så er det et alletiders sted at udvide dit netværk på tværs af fag og brancher – og muligvis kundelisten.

Et dynamisk arbejdsmiljø

Vi er ikke et traditionelt kontorfællesskab med faste pladser. Her får du fleksibiliteten til at arbejde på din egen måde, præcis når du har lyst. Afhængigt at din arbejdsdag kan du vælge, om du vil arbejde fra flygelet i den store sal, et bord på balkonen, i den hyggelige gård eller i et af vores mange lokaler.

Skræddersyede medlemskaber

Alle virksomheder er forskellige – og det kan behovet for en kontorplads også være. Derfor har vi en række forskellige medlemskaber, så du kan vælge det, der passer perfekt til dine behov og din økonomi.

Gode faciliteter med café, internet, printer og pakkeservice

La Oficina er dit hjem væk fra hjemmet. Du slipper for at skulle bede om Wifi-kode og have kortet op af lommen, hver gang sulten eller koffeinlysten melder sig. Her har du fri adgang til internet, print og pakkeservice - og en åben regning i baren, hvor du bliver serviceret vores søde cafémedarbejdere.

Professionelle omgivelser med mulighed for adresse og mødelokaler

Som medlem får du en professionel base i hjertet af København, hvor du kan arbejde koncentreret, have adresse og invitere dine forretningsforbindelser ind til møder – enten i den store sal eller i en af vores kursus mødelokaler, der passer til alt fra små brainstormmøder til heldagsworkshops.

Medlemmerne fortæller:

Bliv medlem

Overvejer du at slutte dig til Københavns hyggeligste kontorfællesskab? Vi har altid plads til én mere. Se medlemsskaber og priser her.