Vores private kontorer

På en lukket vej et stenkast fra søerne i indre København, tilbyder La Oficina lukkede kontorer i herskabelige, hyggelige og professionelle rammer. Vores private kontorer er ideelle til det lille team, der både ønsker privilegiet af privatliv såvel som adgang til et livligt arbejdsmiljø, hvor I kan hente inspiration og sparre med andre – inden eller uden for jeres felt.

Fordele ved vores private kontorer:

God in-house café med frokostordning

Som lejere har I adgang til vores café, der bliver betjent af vores søde personale. De står klar med filter- og luksuskaffe, tapasplatte og smil.

Rengøring og fuldt møblement

Lejer du en af vores private kontorer, skal du ikke tænke på noget. Lokalerne er fuldt møblerede med hæve-sænkeborde, skrivebordslamper og stole - og så kommer rengøringen forbi to gange om ugen.

Adgang til et socialt fællesskab og netværk

Når man arbejder i et lille team, kan det være sundt at få inspiration udefra. Med et privat kontor har I adgang til vores kontorfællesskab, som I kan sparre med i over en kop kaffe i gården eller caféen. Måske det endda fører til forretning.

Interesseret i at leje et kontor?

Vi vil meget gerne give en rundvisning og en kop kaffe. Send en mail til info@laoficina.dk eller ring på 70 27 33 32. Se priser for leje af vores private kontorer her.