Vores private kontorer

OBS: Vi har udvidet og har lige nu et ledigt kontor med plads til 5-6 personer. Kontoret er perfekt til en lille virksomhed eller en håndfuld freelancere på jagt efter faste skrivebordspladser. Kontoret er nu udlejet Læs mere her.

På en lukket vej et stenkast fra søerne i indre København, tilbyder La Oficina lukkede kontorer i herskabelige, hyggelige og professionelle rammer. Vores private kontorer er ideelle til det lille team, der både ønsker privilegiet af privatliv såvel som adgang til et livligt arbejdsmiljø, hvor I kan hente inspiration og sparre med andre – inden eller uden for jeres felt.

Fordele ved vores private kontorer:

God in-house café med frokostordning

Som lejere har I adgang til vores café, der bliver betjent af vores søde personale. De står klar med filter- og luksuskaffe, tapasplatte og smil.

Rengøring og fuldt møblement

Lejer du en af vores private kontorer, skal du ikke tænke på noget. Lokalerne er fuldt møblerede med hæve-sænkeborde, skrivebordslamper og stole - og så kommer rengøringen forbi to gange om ugen.

Adgang til et socialt fællesskab og netværk

Når man arbejder i et lille team, kan det være sundt at få inspiration udefra. Med et privat kontor har I adgang til vores kontorfællesskab, som I kan sparre med i over en kop kaffe i gården eller caféen. Måske det endda fører til forretning.

Interesseret i at leje et kontor?

Vi vil meget gerne give en rundvisning og en kop kaffe. Send en mail til info@laoficina.dk eller ring på 70 27 33 32. Se priser for leje af vores private kontorer her.