Om vores private kontorer

På en diskret gade, blot et stenkast fra Københavns smukke søer, finder I La Oficina – Det perfekte sted for jeres næste kontorlokale. Vores elegante og moderne kontorfaciliteter tilbyder en ideel blanding af privatliv og fællesskab, hvor I kan trives indiviuelt og som en del af et inspirerende fællesskab. Fra små teams til større virksomheder tilbyder vi skræddersyede kontorløsninger, så vi kan opfylde jeres behov og ønsker. 


Fordele ved vores private kontorer:

God in-house café med frokostordning

Som lejere har I adgang til vores café, der bliver betjent af vores søde personale. De står klar med filter- og luksuskaffe, tapasplatte og smil.

Rengøring og fuldt møblement

Lejer du en af vores private kontorer, skal du ikke tænke på noget. Lokalerne er fuldt møblerede med hæve-sænkeborde, skrivebordslamper og stole - og så kommer rengøringen forbi to gange om ugen.

Adgang til et socialt fællesskab og netværk

Når man arbejder i et lille team, kan det være sundt at få inspiration udefra. Med et privat kontor har I adgang til vores kontorfællesskab, som I kan sparre med i over en kop kaffe i gården eller caféen. Måske det endda fører til forretning.

Interesseret i at leje et kontor?

Vi vil meget gerne give en rundvisning og en kop kaffe. Send en mail til info@laoficina.dk eller ring på 70 27 33 32. Se priser for leje af vores private kontorer her.