Nyheder fra La Oficina

Vi går op i, at både faste beboere og besøgende gæster ved, hvad der sker på La Oficina. Her på siden kan du holde dig opdateret på seneste nyt fra La Oficina. 

Tilbud på medlemskaber under corona

I disse tider arbejder rigtig mange hjemmefra – og rigtig mange oplever at mangle luftforandring og adspredelse. Dem vil vi gerne hjælpe. Derfor har La Oficina som en coronahjælp valgt at fjerne indmeldelsesgebyret på 600,- og diske op med tre tilbud, så du eller dine medarbejdere kan komme lidt væk hjemmefra – under kontrollerede, professionelle og sikre forhold.

Det kan vi, fordi vores store, rummelige lokaler gør det muligt at holde rigtig god afstand, fordi vores personale sørger for at desinficere alle kontaktflader og holde øje med, at den nødvendige afstand opretholdes i hele åbningstiden, og fordi vi holder styr på, hvem og hvor mange, der er i huset ved at kræve, at alle gæster har en forudgående aftale.

CORONATILBUD:

1) Få en måned gratis, når du bliver La Oficina Member

Lige nu får du den første måned gratis, når du opretter et Member-medlemskab på minimum 3 måneder. Det svarer til en besparelse på 1.475,- plus oprettelsesgebyret på 600,-.

2) La Oficina SHARE – Del medlemskabet med en samlever, kollega eller ven

Normalt er vores medlemskaber personlige, men for at imødekomme jer, der har svært ved at arbejde hjemme under samme tag, tilbyder vi nu La Oficina SHARE. Her betaler I kun for ét medlemskab – I kommer bare forskudt af hinanden.

3) Forkæl dine hjemsendte medarbejdere til – og øg effektiviteten

Har du sendt dine medarbejdere hjem – måske til forstyrrelser, der påvirker effektiviteten? Giv dine medarbejdere professionelle arbejdsrammer, hvor de kan koncentrere sig om at passe deres arbejde, mens vores dygtige personale sørger for, at alle coronaforbehold overholdes. Normalt koster vores Member-medlemskab 1.475,- per måned per medlem. Lige nu tilbyder vi, at du som virksomhedsejer kan tegne medlemskaber til dine medarbejdere:

  • 2 medarbejdere = 2.150,- i alt per måned
  • 3 medarbejdere = 2.850,- i alt per måned
  • 3+ medarbejdere = kontakt os for en god pris på La Oficina Company

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil have en gratis prøvedag eller en rundtur – fysisk såvel som virtuelt, hvis I foretrækker at se stedet digitalt, inden I booker. Skriv eller ring på info@laoficina.dk eller +45  70 27 33 32

OBS:

Alle priser er eksklusive moms.
Opsigelse: 1 måned til udgangen af en måned
Priserne er gældende indtil 30/06/2021

Corona-forbehold på La Oficina

Hos La Oficina er vi meget opmærksomme på de udfordringer Corona-krisen medfører i alle dele af samfundet – ikke mindst som selvstændig eller freelancer, hvor behovet for et fast sted at arbejde kan variere meget. For at bidrage til at hjælpe alle gennem denne tid på sikker vis, har vi dels opstillet retningslinjer for omgang på kontoret.

Sprit, afstand og sikkerhed

Hos La Oficina har vi kvadratmeterne i vores skønne sal og svalegang til at overholde gældende afstandskrav samt professionel rengøring, håndsprit og dygtige medarbejdere, der er vant til forsvarligt og hygiejnisk at håndtere vores skønne café/front desk samt modtagelse af gæster mm.

Færre personer ved leje af lokaler

Vi overholder selvfølgelig regeringens anvisninger om pladsbegrænsning. Det betyder, at vi ikke kan leje vores lokaler ud til fuld kapacitet. Ring til os for at høre mere.

Mistanke om Corona?

Har du har mistanke om, at du har Corona, eller har du været sammen med andre, som har? Så beder vi dig om at blive hjemme.

Tilbud på medlemsskaber (udløbet)

Sommeren kommer – og det er fantastisk. Men det betyder også agurketid og tomme arbejdskalendre, når nu kunderne tager på ferie. Og smid så en global pandemi oveni, så har du et rigtig hårdt regnestykke for selvstændige og freelancere. Derfor tilbyder vi over sommeren fordelagtige priser og tilbud på medlemskaber.


Ingen indmeldelsesomkostninger

Lige nu kan du indmelde dig hos os uden opstartsomkostninger. Vi har altså fjernet vores normale oprettelsesgebyr på kr. 600,- ex moms, og desuden lavet nogle fleksible løsninger for kontorbehov hvor du kan prøve vores kontorfællesskab med den samme gode service og adgang i hele åbningstiden, men uden binding:

1 uges prøve: 425,-

14 dages prøve: 800,-

1 måneds prøve: 1.550,-

Herefter kan du overgå til et af vores normale medlemskaber og heller ikke her vil du forpligte dig længere end vores opsigelsesfrist på løbende + 1 måned.

Du kan læse meget mere om vores typer af medlemskaber her.

Nyindrettede kontorer

Vi har netop får indrettet nogle spændende, private kontorer med plads til mellem fire og seks personer. Her får du al den gode service fra kontorfællesskabet, men samtidig får du adgang døgnet rundt til et møbleret kontor hvor kun du har adgang, gratis kaffe og adgang til køkkenfaciliteter.

Læs mere om vores private kontorer her.

Du er også mere end velkommen til at kontakte os for at høre mere om priser og betingelser eller for at få en rundvisning.