Corona-forbehold på La Oficina

Hos La Oficina er vi meget opmærksomme på de udfordringer Corona-krisen medfører i alle dele af samfundet – ikke mindst som selvstændig eller freelancer, hvor behovet for et fast sted at arbejde kan variere meget. For at bidrage til at hjælpe alle gennem denne tid på sikker vis, har vi dels opstillet retningslinjer for omgang på kontoret.

Sprit, afstand og sikkerhed

Hos La Oficina har vi kvadratmeterne i vores skønne sal og svalegang til at overholde gældende afstandskrav samt professionel rengøring, håndsprit og dygtige medarbejdere, der er vant til forsvarligt og hygiejnisk at håndtere vores skønne café/front desk samt modtagelse af gæster mm.

Færre personer ved leje af lokaler

Vi overholder selvfølgelig regeringens anvisninger om pladsbegrænsning. Det betyder, at vi ikke kan leje vores lokaler ud til fuld kapacitet. Ring til os for at høre mere.

Mistanke om Corona?

Har du har mistanke om, at du har Corona, eller har du været sammen med andre, som har? Så beder vi dig om at blive hjemme.