Om os

La Oficina forener den skandinaviske professionalisme med den sydeuropæiske måde at mødes, netværke og være sammen på!

En anderledes måde at være selvstændig på

Det skal være nemmere at skifte fra at være fastansat til at være selvstændig. Derfor sørger vi for at vores medlemmer får den service de tidligere havde i deres job: Kaffen er klar – og god, medlemmerne er som kolleger, og der er socialt samvær og arrangementer der matcher firmafesten. På La Oficina skaber vi de optimale rammer om din virksomhed, så du kan fokusere 100 % på dit produkt i et dynamisk forum.

Mere end en kontorplads

La Oficina er en medlemsklub, La Oficina er et kontor og La Oficina er en café – og meget, meget mere… Det er et sted , hvor den voksende gruppe af selvstændige, konsulenter, freelancere og andre, der i dag arbejder fra hjemmet, caféer eller mere eller mindre tilfældige mindre kontorer, nu kan komme og arbejde i et fleksibelt, professionelt og inspirerende miljø.

Club without snob

La Oficina er en klub for erhvervsdrivende, som vil fællesskabet og hvor netværksrelationer er meget væsentlige. En klub, hvor fx også fynboer, jyder og andre fra provinsen uden fast kontor i København kan få differentierede arbejdspladser og holde kvalitative og hyggelige møder – samt generere yderligere business via kontakt med andre. En klub, hvor vi kender og kærer os om hinanden og hvor vi afholder fredagspowermøder, gå-hjem-møder og events både for medlemmer og for deres gæster.

Møder med personlig servicering

La Oficina er også for dig der holder workshops, foredrag eller kurser – og for dig der går op i den gode personlige mødeservicering.