Tilbud på medlemskaber under corona

I disse tider arbejder rigtig mange hjemmefra – og rigtig mange oplever at mangle luftforandring og adspredelse. Dem vil vi gerne hjælpe. Derfor har La Oficina som en coronahjælp valgt at fjerne indmeldelsesgebyret på 600,- og diske op med tre tilbud, så du eller dine medarbejdere kan komme lidt væk hjemmefra – under kontrollerede, professionelle og sikre forhold.

Det kan vi, fordi vores store, rummelige lokaler gør det muligt at holde rigtig god afstand, fordi vores personale sørger for at desinficere alle kontaktflader og holde øje med, at den nødvendige afstand opretholdes i hele åbningstiden, og fordi vi holder styr på, hvem og hvor mange, der er i huset ved at kræve, at alle gæster har en forudgående aftale.

CORONATILBUD:

1) Få en måned gratis, når du bliver La Oficina Member

Lige nu får du den første måned gratis, når du opretter et Member-medlemskab på minimum 3 måneder. Det svarer til en besparelse på 1.475,- plus oprettelsesgebyret på 600,-.

2) La Oficina SHARE – Del medlemskabet med en samlever, kollega eller ven

Normalt er vores medlemskaber personlige, men for at imødekomme jer, der har svært ved at arbejde hjemme under samme tag, tilbyder vi nu La Oficina SHARE. Her betaler I kun for ét medlemskab – I kommer bare forskudt af hinanden.

3) Forkæl dine hjemsendte medarbejdere til – og øg effektiviteten

Har du sendt dine medarbejdere hjem – måske til forstyrrelser, der påvirker effektiviteten? Giv dine medarbejdere professionelle arbejdsrammer, hvor de kan koncentrere sig om at passe deres arbejde, mens vores dygtige personale sørger for, at alle coronaforbehold overholdes. Normalt koster vores Member-medlemskab 1.475,- per måned per medlem. Lige nu tilbyder vi, at du som virksomhedsejer kan tegne medlemskaber til dine medarbejdere:

  • 2 medarbejdere = 2.150,- i alt per måned
  • 3 medarbejdere = 2.850,- i alt per måned
  • 3+ medarbejdere = kontakt os for en god pris på La Oficina Company

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil have en gratis prøvedag eller en rundtur – fysisk såvel som virtuelt, hvis I foretrækker at se stedet digitalt, inden I booker. Skriv eller ring på info@laoficina.dk eller +45  70 27 33 32

OBS:

Alle priser er eksklusive moms.
Opsigelse: 1 måned til udgangen af en måned
Priserne er gældende indtil 30/06/2021