Kontorhotel

Søger du et supplement til hjemmekontoret. Et sted hvor du kan blive forkælet med lækker mad og friskmalet kaffe – hvor der er andre selvstændige, du kan spare med og dele dine frokost- og kaffepauser med. Så er vores kontorhotel helt sikkert noget for dig.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Et utraditionelt kontorhotel i København

Vores kontorhotel er ikke som traditionelle kontorer, hvor der er faste pladser og hæve-sænkeborde til alle. Her er en hyggelig caféstemning, hvor man hver dag finder en ny plads i salen, ved flyglet, på svalegangen osv. Det giver en fantastisk synergieffekt og fremmer sidemandscoaching/sparring. Det at man ikke altid sidder på den samme plads, skaber også forandring i hverdagen, og fremmer de kreative tanker i arbejdet.

 

 

 

Hos La Oficina kender vores medarbejdere dit navn og hilser på dig, når du kommer og går. Du kan roligt invitere forretningsforbindelser ind i vores kontorhotel, og vi sørger for, I får et godt møde, hvad enten du vælger at booke et mødelokale eller I holder et uformelt møde i salen over frokosten eller en kop kaffe.

Historiske lokaler i København

Vores kontorhotel har til huse i hyggelige og historiske lokaler, som i næsten 100 år husede Det Kongelige Klasselotteri.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Med en beliggenhed centralt i København – få meter fra Sankt Jørgens Sø, tæt på Forum Metrostation, Vesterport Station er det nemt at komme hertil med offentlig transport – og kommer du i bil, er her gode og billige parkeringsmuligheder.