Kontorfællesskab

Søger du et kontorfællesskab i København, hvor der bliver lagt vægt på forkælelse i dagligdagen med blandt andet lækker mad og forrygende friskmalet kaffe – og hvor personalet kender dit navn og hilser på dig, når du kommer og går? så er La Oficina lige noget for dig.

Ved indmeldelse sparer du lige nu oprettelsesgebyret på 1475,- ekskl. moms! Skriv en mail til os med det samme eller ring på 70 27 33 32

Selve medlemsskabet koster 1475,- ekskl. moms pr. måned.

Et hyggeligt Kontorfællesskab i København

La Oficina er mere end blot et kontorfællesskab. Vi stræber efter en clubfeeling – og vægter hygge, god kaffe, lækker mad og sociale aktiviteter højt. Vi er ikke som et traditionelt kontorfællesskab, hvor der er faste pladser og hæve-sænkeborde. Vores medlemmer arbejder derimod hver dag fra forskellige pladser – ved flyglet, på svalegangen og ved borde i forskellige højder. De skiftende arbejdspladser skaber masser af dynamik og fremmer det sociale liv på kontoret.

Arbejdsplads på svalegangenKontorfællesskab - La OficinaKontorfællesskab i København

Et enestående supplement til hjemmekontoret

De fleste af vores medlemmer bruger vores kontorfællesskab som et supplement til hjemmekontoret  – eller i stedet for at sidde med den bærbare computer på en café. Og de bruger La Oficina som et sted, hvor de kan få lidt luksus, mens de arbejder – hvor de kan sparre med andre, netværke og have nogen at dele deres frokost- og kaffepauser med.

Vores kontorfællesskab er også et oplagt sted for freelancere og selvstændige, som bor udenfor København, men som har brug for et sted at arbejde eller mødes med forretningsforbindelser de dage om ugen, hvor de befinder sig i København.

Kontorfællesskab - La Oficina

 

Smukke og hyggelige lokaler i København

Det Kongelige Klasselotteris gamle trækningssal danner rammerne om dette hyggelige kontorfællesskab, som er beliggende i hjertet af København  – få meter fra Sankt Jørgens Sø. Vi har desuden lækre mødelokaler af forskellige størrelser, som kan lejes til fornuftige priser. Alle lokaler er med moderne AV-udstyr og trådløst internet.

Få en gratis prøvedag

Har dette fristet dig?

Så bestil endelig en gratis prøvedag, og kom ind og mærk stemningen på La Oficina.

Ring til os på 70 27 33 32 eller skriv en mail til os, så finder vi et tidspunkt der passer dig.