Har du brug for fleksibilitet og lav husleje på dit kontor?

Hos La Oficina er vi meget opmærksomme på de udfordringer Corona krisen medfører i alle dele af samfundet -ikke mindst som selvstændig eller freelancer, hvor behovet for et fast sted at arbejde kan variere meget.

Samtidig kan det være uoverskueligt at skulle betale husleje i et fast kontor som tiden er lige nu.

 

Fuldt serviceret kontorfællesskab –  mange fleksible løsninger – alle gældende retningslinjer overholdes

Vi tilbyder lige nu, at du kan indmelde dig hos os uden opstartsomkostninger. Vi har altså fjernet vores normale oprettelsesgebyr på kr. 600,- ex moms, og desuden lavet nogle fleksible løsninger for kontorbehov hvor du kan prøve vores kontorfællesskab med den samme gode service og adgang i hele åbningstiden, men uden binding:

 

1 uges prøve:                            kr. 425,-

14 dages prøve:                        kr. 800,-

1 måneds prøve:                       kr. 1550,-

 

Herefter kan du overgå til et af vores normale medlemskaber og heller ikke her vil du forpligte dig længere end vores opsigelsesfrist på løbende + 1 måned.

Du kan læse meget mere om vores typer af medlemskaber og hvad de indeholder lige her: Medlemskaber hos La Oficina

 

Vi står klar til at fortælle mere og tilbyder gerne en rundvisning og en kop kaffe, samt en gratis prøvedag. Kontakt os nu på info@laoficina.dk eller 7027 3332 og aftal nærmere.

 

Corona hensyn

Hos La Oficina har vi kvadratmeterne i vores skønne sal og svalegang til at overholde gældende afstandskrav samt professionel rengøring, håndsprit og dygtige medarbejdere, der er vant til forsvarligt og hygiejnisk at håndtere vores skønne café/front desk samt modtagelse af gæster mm.

 

Nyindrettede kontorer

Vi har desuden nyligt indrettet nogle spændende lukkede kontorer for 4-6 personer. Her får du al den gode service fra kontorfællesskabet, men samtidig får du adgang døgnet rundt til et møbleret kontor hvor kun du har adgang, gratis kaffe og adgang til køkkenfaciliteter. Kontakt os for at høre mere om priser og betingelser for lukkede kontorer.

 

Alle priser er ex moms – depositum svarende til 1 måneds leje